Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Det kan se ut som at overvåkingspolitiet jobber for krefter innenfor toppkretsen av det norske Arbeiderpartiet, dvs. for Stoltenberg- og Gerhardsen-familiene, som det kan virke som ønsker å ta hevn, mot meg, etter at min morfar, Johannes Ribsskog, visstnok skal ha fornærmet eliten i Norge, i tiden etter 2. verdenskrig, ifølge en en amerikansk privat etterforsker, ved navn Nick Ewans, bosatt i London.

Natt til idag, så skjedde det noe som man nok må si styrker denne teorien, om at overvåkingspolitiet driver og tuller med meg. En e-post fra vernepliktsverket, ble sendt meg, like etter midnatt norsk tid. Hvor stor sannsynlighet er det for at noen i vernepliktsverket jobber overtid til etter midnatt? Nei, alle som kjenner statlige/offentlige etater i Norge, vet at de sjelden holder åpent lenger enn til klokken 15.

Så at noen skal ha sittet i vernepliktsverket, og skrevet e-poster, etter midnatt, det finner jeg usannsynlig. Det ser også rart ut, for publikum, å motta e-poster fra en såpass viktig etat, midt på natten, så det her er helt utrolig uproffesjonelt, og 'på trynet', fra myndighetene, uansett hvordan det henger sammen, vil jeg si. Er det på tide at Stoltenberg tar sin hatt og går? Jeg mener ihvertfall at det nok må være ganske høyt oppe som det trekkes i tråder her.

Les e-posten fra vernepliktsverket her (link til johncons-blogg)

Jeg er oppriktig bekymret nå, for jeg overhørte i Oslo, i 2003, at jeg var forfulgt av noe 'mafian', og jeg overhørte her i Liverpool, ifjor, at jeg har blitt brukt som noe 'targer-guy'. Jeg mistenker at overvåkingspolitiet, prøver å få meg drept, på en 'smart' måte, av noe slags undergrunn/mafia, e.l., ved å spre usanne rykter om meg, for at eliten i Norge skal få hevn, for noe min morfar har sagt eller gjort, på 50- eller 60-tallet.

Noen har blant annet satt opp en 'hat-blogg', med fullt av usannheter, om meg. Denne har jeg vært i kontakt med politiet i USA, politiet i Oslo, Blogger og Google om, men det har vært helt umulig å få noe hjelp til å fjerne denne bloggen, så den har nok beskyttelse fra noen rimelig høyt oppe, virker det som for meg ihvertfall

Les mer om anmeldelsen til FBI av denne bloggen her (link til johncons-blogg)

Jeg har kontaktet et 20-talls etater, i Norge og Storbritannia, siden 2005, men fellestrekket er, at jeg blir 'tullet med' uansett hvem jeg kontakter. Ingen er villige til å la meg få rettighetene mine. Det er nok overvåkingspolitiet som vil ha meg drept, mistenker jeg, siden jeg tviler på at noen andre, enn politiet har ressurser til å tulle med meg, på en så omfattende måte.

Så et lite varsko om at styre og stell i Norge nok er adskillig mer korrupt, enn det man kan få inntrykk av, om man leser FN-kåringer mm., hvor Norge stadig er på toppen. Det er nok ikke mange land, som er så gjennomkorrupte som Norge, hvis jeg skal dømme fra hva jeg selv har opplevd, siden jeg overhørte at jeg var forfulgt av noe 'mafian', da jeg jobbet på Rimi Bjørndal, i 2003.

Så derfor tar jeg med et lite varsko om dette, så har ihvertfall jeg prøvd å gjøre min plikt, i forbindelse med å varsle om det jeg vet.

Erik Ribsskog, 18. mars 2009.

PS

Det har seinere vist seg, at Nick Ewans, (som er nevnt, i nyhetsoppdateringen ovenfor), i virkeligheten, er en skuespiller, (eller noe i den duren). les mer (link til johncons-blogg)


Publisert: 18. mars 2009

Sist oppdatert: 23. april 2016

Nettstedet er utviklet av Erik Ribsskog

© 2008 - 2023