Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
27
OKTOBER
2015

Da jeg kom med Color Line, til Hirtshals, 12. mars, så tok jeg toget, til Frederikshavn, og så leide jeg et rom, på Danhostel der, for en natt, (og jeg kjøpte også en 'dansk' mobil, (på Fona), i Frederikshavn).

Dagen etter, så tok jeg toget, til København, hvor jeg dro, til min grandtante Unse Heegaard sin adresse, (i Vedbæk Strandvej). Men Unse hadde solgt huset, og ville ikke hjelpe meg, (virka det som, da jeg ringte henne).

Jeg ringte så min søster Pia og min far Arne, (fra hovedjernbanestasjonen i København), men ingen av de, ville hjelpe meg.

Jeg dro derfor, (etter å ha sittet, hele natten, på jernbanestasjonen), til den norske kirken i København, og en prest der, (ved navn Magne vel), fikk ordnet det, sånn at jeg fikk låne, en sovepose, på en såkalt nattkafe, (drevet av Kirkens Korshær), i Hillerød gade, (i København).

Jeg ble boende, på denne nattkafeen, mens jeg ventet på, at denne 'floken', skulle løse seg, (ved at jeg for eksempel, fikk mine sosiale rettigheter fra norske myndigheter, mine sosiale rettigheter fra danske myndigheter, eller at jeg fikk låne penger, (til å etablere meg i København), av slektninger).

I påsken, så var hovedbiblioteket i København, (hvor jeg pleide å dra, hver hverdag, for oppdatere min 'nød-blogg' og drive med slektsforskning osv.), mye stengt, så på langfredag, så dro jeg igjen, til den norske kirken, (som lå en del kilometer unna nattkafeen), i København.

Men jeg ble da arrestert, av to danske politifolk og en 'ny' prest, (som 'babla' om, at jeg var etterlyst, av Interpol, (noe han ikke hadde noe dokumentasjon om), eller noe i den duren).

Jeg ble dratt med, (av politiet), til en politistasjon, ved Istedgade, (hørte jeg, at politiet snakka om, i politibilen), og en dansk lege, (ved navn Rasmus vel), sa at han ikke kunne godkjenne, at jeg ble sendt tilbake, til Norge, (noe jeg heller ikke ønsket, ettersom at jeg jo, hadde blitt truet med, å bli mer eller mindre lobotomert, (i Norge), må man vel si).

Det danske politiet, forespeilet meg da en erstatning, (noe jeg ennå ikke har sett noe til), ettersom at jeg hadde blitt uregelmessig arrestert, (eller noe i den duren). les mer (link til johncons-blogg)

27
OKTOBER
2015

Den første tida, som jeg var tvangsinnlagt, på sinnsykehuset, (Blakstad), i Asker, så fikk jeg ikke lov, til å gå ut døra. Men etterhvert, så ble jeg flyttet, fra avdeling 2A til avdeling 2B, og etter det, så fikk jeg lov, til å gå turer, (og jeg dro også, til Slependen, en tur, for å hente noen klær, i hybelen min, men den hadde i mellomtiden blitt tømt, (visstnok av min far), viste det seg).

Jeg ble så truet, med at de ønsket å foreta, mange rare røntgen-undersøkelser og scanninger, av hodet mitt, (blant annet på et sykehus i Drammen, hvor min stesøster Christell Humblen, (som jeg ikke vet hvor jeg har), jobber), så jeg rømte, til Larvik, (11. mars), og så videre til Danmark, (med danskebåten), 12. mars. les mer (link til johncons-blogg)

27
OKTOBER
2015

18. februar i år, så fikk noen politifolk, (som var i lag med en lege ved navn Schneider, eller noe sånt), tak i koden, til døra, til hybelen min, på Slependen, og så tvang de meg med en ambulanse, (etter å ha først slettet video-opptak, av hendelsen, fra mobilen min), til sinnsykehuset Blakstad, i Asker, hvor jeg ble feilaktig tvangsinnlagt, etter at det hadde 'klikket', for en pakistansk sikkerhetsansvarlig, ved UIO, visstnok.

Jeg forklarte at jeg var i Heimevernet, og at politiet ikke bare kunne gå inn i min bolig, men ingen ville høre på meg. les mer (link til johncons-blogg)

2
JANUAR
2015

I september ifjor, så flyktet jeg tilbake til Norge, etter å i lengre tid, ha blitt terrorisert, (og flere ganger nesten drept, må jeg si), av britiske myndigheter. les mer (link til johncons-blogg)

7
MARS
2014

Etter at jeg ble arrestert og varetektsfengslet, 10. januar, (etter falske anklager og tyveri av PC-en min, fra politiet), så ble jeg 'bannet', fra Aintree Jobcentre, i tre måneder, (og måtte utføre 'sign on by post'). les mer (link til johncons-blogg)

Etter å ha utført 'sign on by post', i en drøy måned, så stoppet plutselig arbeidsledighetstrygden min, fordi at jeg 'did not attend'. les mer (link til johncons-blogg)

Men jeg hadde sendt de avtalte skjemaene, i posten, (på den måten, som jeg hadde blitt bedt om), så dette er bare noe slags terror, fra the Jobcentre, vil jeg si, (og at de prøver å få meg til å sulte ihjel, eller noe lignende). les mer (link til johncons-blogg)

7
MARS
2014

9. januar, så var det to politifolk, på døra mi, som sa at jeg hadde sendt 'kjærlighets-eposter', til en Jobcentre- arbeider, (noe jeg ikke har gjort). les mer (link til johncons-blogg)

bilde av politifolkene (link til johncons-blogg)

Dagen etter, så var de to politifolkene tilbake. De sa at jeg hadde sendt enda fler kjærlighets-eposter, og arresterte meg, stjal PC-en min og kjørte meg til Wavertree politistasjon, (hvor jeg ble holdt varetekstfengslet, i en del timer, før de slapp meg ut, på såkalt 'bail'). les mer (link til johncons-blogg)

7
MARS
2014

12. november ifjor, så ble jeg utsatt for et mordforsøk, da jeg var nede i Liverpool sentrum, for å gjøre noen ærend. En ung mann, snek seg innpå meg bakfra, (i gågaten Whitechapel), og prøvde å brekke nakken min. se et bilde jeg fikk tatt av attentatmannens ben, med mer (link til johncons-blogg)

7
MARS
2014

Da jeg skulle på påskeferie, til Isle of Man, ifjor, så ble jeg nektet å reise, med en ferje, fordi at noen visstnok hadde kontaktet ferjeselskapet, og sendt dem en anonym 'advarsel-epost', om meg. les mer (link til johncons-blogg)

19
FEBRUAR
2013

2. desember, i fjor, så ble jeg vekket opp, arrestert, varetektsfengslet og frastjålet PC og 'syvende sans'- bøker av politiet, (etter en razzia, i leiligheten min, i Keith Court, i Liverpool), etter at politet har kommet med noen oppdiktede anklager mot meg, (om at jeg skal ha sendt truende e-poster til en Ingeus-medarbeider), og jeg er fortsatt på 'bail', etter dette. les mer (link til johncons-blogg)

20
JANUAR
2013

Et par dager etter at jeg ble kastet ut fra den skandinaviske kirken i Liverpool, (i januar i fjor), så ble jeg arrestert av fire svære politifolk, (som ventet på meg, på et bakrom), da jeg skulle sjekke inn på Hatters hostell, i Liverpool, (etter å ha booket hostellplass, fra hovedbiblioteket, i Liverpool sentrum), og dratt med til mentalavdelingen på Liverpool Royal Hospital. les mer (link til min Twitter-konto)

20
JANUAR
2013

Jeg ble på urettferdig måte, (mener jeg), kastet ut fra Azalea Lodge, i Sunderland, les mer (link til johncons- blogg), fra den skandinaviske kirken i Liverpool, les mer (link til johncons-blogg), og fra MAS, i Liverpool, les mer (link til johncons-blogg), iløpet av første halvdel, av 2012.

26
NOVEMBER
2011

Jeg sendte en e-post til FN, som oppsummerer min situasjon, som flyktning i Storbritannia. les mer (link til johncons-blogg)

16
NOVEMBER
2011

Jeg ble kastet ut i både Liverpool, les mer (link til johncons-blogg), og i Sunderland , les mer (link til johncons-blogg), i løpet av cirka en uke, tidligere i høst.

29
JANUAR
2011

Min far, Arne Mogan Olsen, innrømmet i en e-post til Trond Halvorsen, (som skriver om 11. september, osv.), at han er 'no mafia'. les mer (link til johncons-blogg)

19
NOVEMBER
2010

Jeg fant ut at jeg er direkte etter folk som Odin, Geva av Vestfold, Karl den Store, kong David av Israel, Kleopatra, Willhelm Erobreren, Gange-Rolf, osv., siden min danskfødte mormor, Ingeborg Ribsskog, var direkte etter flere danske konger, som kong Waldemar Seier, kong Erik Klipping og kong Christoffer I, med flere. les mer (link til johncons-blogg)

19
NOVEMBER
2010

Jeg anmeldte Johanitterordenen for æreskrenkelse. les mer (link til johncons-blogg)

17
JULI
2010

To av min mor, Karen Ribsskog, sine fettere, Steffen Peter Anker Heegaard, (direktør i Topdanmark forsikring), og Thomas Anker Heegaard, (direktør i Walt Disney Danmark), og flere andre av mine slektninger i Danmark, er direkte etter Odin(!), etter min grandtante Unse Marie Heegaard f. Trock-Jansen. les mer (link til johncons-blogg)

11
JULI
2010

Min mor, Karen Ribsskog, sin fetter, Ola Øyvin(d) Ribsskog, viste seg å være tilknyttet 'frimurer-bevegelsen', ved at han har grad VII, ('Høyt lysende Stewardbror'), i en Johannes-losje, og også er medlem av en landslosje. les mer (link til johncons-blogg)

11
JULI
2010

Min nestlagfører fra førstegangstjenesten i infanteriet, (Geværkompaniet, Terningmoen/Oppland Regiment), Ketil Juhani Frydenlund, viste seg å være medlem av en Johannes-losje, med graden I, ('Arbeidssom St. Johannes lærling'). les mer (link til johncons-blogg)

Ketil Juhani Frydenlund jobbet også som politibetjent i Oslo, mens jeg jobbet som butikksjef i Oslo, og som politibetjent i Follo, mens jeg jobbet som butikksjef i Follo. les mer (link til johncons-blogg)

4
JULI
2010

Min avdøde mormor, Ingeborg Ribsskog f. Heegaard, sin avdøde storebror i Danmark, Erik Anker Heegaard, sin kone, Unse Marie Heegaard f. Trock-Jansen, viste seg å være direkte etterkommer etter folk som Karl den Store, Pippin den Lille, Waldemar den Store, Waldemar Seier, en tremenning av den norske konge, av ynglingeætten, Olav Håkonsson, en gresk-bysantinsk keiser, Gange-Rolf, Hardeknut, den danske sagnkongen Gorm, en fyrste av Russland, en konge av Portugal, Lothringen og mange fler. les mer (link til johncons-blogg)

18
MAI
2010

Det viste seg å være min stesøster Christell Humblen sin halvbror, fra Vestlandet, Bjørn Humblen, og hans ekskone, Nadine Humblen, som var de i min stefamilies slekt, som var med i Johanitterordenen.

(Husk å si fra neste gang, Humblen-familien, så slipper folk å få sjokk, når de leser om det her på nettet osv. Og hva driver de med i den ordenen, forresten? Hvem vet.) les mer (link til johncons-blogg)

12
MAI
2010

I militæret så var jeg i samme tropp som en fra Løvenskiold-familien, og her kan man se at en med en Løvenskiold IP-adresse, driver og tuller med meg, på min irc-kanal #johncons, på Dal-net. les mer (link til johncons-blogg)

The Financial Ombudsman, i England, sendte meg e-poster, klokken 7.30, en søndag morgen. Da er noe galt, mener jeg. les mer (link til johncons-blogg)

En blogg, som heter 'Tempelridderordener Frimurerlosjer', skriver at når man når 3.-5. grad i frimurer- losjen, så dør man, som nordmann og blir gjenfødt som 'kunstig jøde'. les mer (link til johncons-blogg)

En av sionismens fedre, Moses Hess, sa at hele historien har vært en kamp mellom den jødiske og den ariske rase, og at den jødiske rase var den overlegne. les mer (link til johncons-blogg)

Min far, Arne Mogan Olsen, sin samboer, siden 1980, Haldis Humblen, har folk i slekta, som er i Johanitterordenen, (Order of St. John). les mer (link til johncons-blogg)

Jeg møtte en ung dame fra Litauen, på byen i Liverpool, som trakasserer folk som ikke har mørkt hår. Er dette illuministenes/kabalistenes agenda, en krig mot blonde/nordiske/lyshårede? les mer (link til johncons-blogg)

Blir jeg, Erik Ribsskog, tullet med av overvåkingspolitiet? les mer


Publisert: 15. juni 2017

Sist oppdatert: 15. juni 2017

Nettstedet er utviklet av Erik Ribsskog

© 2008 - 2024