Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Jeg har nå gått til innkjøp av domenenavnet johncons.net, og på den nettadressen så har jeg nå installert en mirror-versjon av johncons-web, (uten Angelfire-reklamer/bug-er).

Dette er for å ha en mer proff nettadresse, som kanskje imponerer mer, når jeg søker jobber, osv.

Samtidig så vil jeg fortsette å ha nettstedet på Angelfire sitt gratis-shell, (et shell som jeg har hatt i mange år nå).

Så johncons.net kommer bare til å være en kopi av johncons-web, og johncons-web ligger på et gratis-shell, med litt lite plass, så jeg kommer av den grunn, til å begrense bruken av bilder litt, på disse nettstedene.

Da jeg bodde i England, (hvor jeg bodde fra 2004 til 2014), så skjedde det, at arbeidsformidlingen der, tulla med trygden min, (eller om det var at min daværende arbeidgiver Packaging Europe, var litt seine med en lønns-sjekk), og da forsvant johncons.com, siden at jeg ikke fikk betalt regninga. Men hvis noe lignende mot formodning skulle skje, med johncons.net, så vil fortsatt johncons-web bestå, siden at det nettstedet ligger, på et gratis shell.

Så med mirror-nettstedet, så får jeg visst fram mine webdesign-ferdigheter, (uten å få skylda, for Angelfire sine bug-er), samtidig som at Angelfire-nettstedet er en slags back-up, i 'tilfelle rottefelle'.

link til johncons.net


Publisert: 23. juni 2020

Sist oppdatert: 24. juni 2020

Nettstedet er utviklet av Erik Ribsskog

© 2008 - 2024