Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Denne boken er den andre i rekken av mine memoar-bøker.

Boken handler om min første studietid. Fra jeg begynner på NHI høsten 1989 og fram til at førstegangstjenesten på Terningmoen begynner, sommeren 1992.

I begynnelsen så gikk jeg mye ut på byen, i Oslo, (dette var på slutten av jappetida), blant annet sammen med Magne Winnem, fra Gjerdes videregående, (i Drammen).

Men NHI-studenter fikk dårlig studiefinansiering, (fra Lånekassa), og min industriherre-slekt slutta å betale husleia. Så mot slutten av studieåret så måtte jeg oppsøke Ryen sosialkontor, og etterhvert ta meg et friår, (da jeg blant annet jobba på Matland/OBS Triaden), for å spare penger til videre studier.

Jeg sporet også opp min yngre halvbror Axel, som bodde på Furuset hos sin far Arne Thomassen og stemor Mette Holter. Og det nevnte friåret, så leide jeg et rom av disse, i Høybråtenveien, (etter at min lillesøster Pia, hadde trukket seg fra en lignende avtale, med Arne og Mette).

Det siste året, (før jeg skulle i militæret), så fant jeg opp et kryssord-skape-program på NHI, og jeg flytta også inn på Ungbo, (i Skansen Terrasse 23), på Ellingsrudåsen.

https://johncons.net/min_bok_2_jub.doc (last ned Min Bok 2 som DOC-fil)

https://johncons.net/min_bok_2_jub.pdf (last ned Min Bok 2 som PDF-fil)


Publisert: 1. november 2021

Sist oppdatert: 13. november 2021

Nettstedet er utviklet av Erik Ribsskog

© 2008 - 2024